فهرست

ویزای اروپا(شینگن)

نکات مهم درباره مراحل ثبت نام و مدارک مورد نیاز جهت رزرو تورهای اروپایی  

مرحله اول :

1.چک نمودن مدارک خود جهت واجد شرایط بودن اخذ ویزای شنگن با کارشناسان فروش تورهای اروپایی

2.تکمیل فرم تقاضای شرکت در سفر (فرم تقاضای شرکت در سفر در وبسایت آژانس پژواک موجود است.)

3.ارسال فرم تقاضای شرکت توسط ایمیل یا مراجعه حضوری به آژانس

 

تبصره :تا زمان دریافت مدارک و بررسی حائز شرایط بودن و همچنین واریز وجه ریالی مبلغ تور بدیهیست مراحل ثبت نام شما بصورت رزرو اولیه خواهد بود.

 

مرحله دوم:

تکمیل مدارک مورد نیاز جهت در خواست ثبت نام تورهای اروپایی بر طبق چک لیست سفارت مربوطه:

1.مدارک شغلی :

برای دانشجویان و اعضای هیت علمی دانشگاه ها :

کارت بین المللی دانشجویی ، گواهی اشتغال به تحصیل ، اصل حکم استخدامی و آخرین فیش حقوقی به همراه مهر

برای دانش آموزان :

گواهی اشتغال به تحصیل  یا کارت دانش اموزی

برای صاحبان شرکت های خصوصی (مدیر عامل ، عضو هیئت مدیره، نائب ریس هیئت مدیره، عضو هیئت مدیره و......)

اصل روزنامه رسمی تاسیس شرکت و اصل روز نامه آخرین تغییرات شرکت با قید سمت متقاضی ، گواهی اشتغال به کار با ذکر سمت و سابقه کار و مشخصات فردی (نام و شماره  پاسپورت ..) تاریخ شروع به کار  همراه با تائید یه  روی سربرگ شرکت .(با توجه به نوع سفارت ترجیحا به زبان لاتین)

برای کارمندان شرکت های خصوصی :

کپی از روزنامه رسمی تاسیس شرکت و روزنامه آخرین تغییرات شرکت گوتهی اشتغال به کار با ذکر سمت ، سابقه کار، حقوق و مزایا و مشخصات فردی (نام و نام خانوادگی کامل ،شماره پاسپورت ...) تاریخ شروع به کار، میزان حقوق ، تاریخ شروع و اتمام مرخصی (با توجه به نوع سفارت ترجیحا به زبان لاتین )لیست بیمه از اداره تامین اجتماعی ، ارائه سابقه بیمه 1سال قبل سفر همراه با مهر سازمان تامین اجتماعی.

برای کارمندان بخش دولتی:

آخرین کار گزینی / آخرین فیش حقوقی به همراه مهر ( گواهی اشتغال به کار)

برای باز نشستگان:

اخرین حکم باز نشستگی /اخرین فیش حقوقی

برای کسبه:

اصل جواز کسب /اصل کارت بازرگانی

برای پزشکان :

اصل پروانه مطب / اصل کارت نظام پزشکی

برای مهندسان:

اصل پروانه مهندسی/اصل کارت نظام مهندسی (در صورت اشتغال در شرکت ، مدارک مربوط به کارمندان بخش خصوصی می بایست ارئه گردد)

برای ساختمان سازان:

اصل گواهی ساختمان / اصل قرارداد کاری / اصل پایان کار ساختمان

برای وکلا :

اصل پروانه وکالت / اصل کارت وکالت

برای کسانی که منبع درامدشان از طرق مختلف تامین میگردد ارئه مدارک جهت اعلام منبع در آمدشان الزامی میباشد . مانند ارئه اجاره نامه و یا داشتن سپرده بلند مدت و حسابی که سود سپرده بلند مدت ایشان به آن واریز میگردد(حداقل زمان افتتاح حساب بلند مدت  می بایست 3 ماه قبل از تاریخ سفر مسافر باشد)

2. مدارک بانکی و مالی

برای حساب های کوتاه مدت یا جاری:

ریز پرینت 3ماه آخر همراه با نام ونام خانوادگی کامل مسافر (طبق پاسپورت )و تائیدیه بانک مربوطه. (با توجه به نوع سفارت از 3 ماه تا 6ماه متغییر می باشد.)

برای حساب های کوتاه مدت کپی از قرار دادهای سپرده کوتاه مدت + ریز پرینت

همچنین برای کلیه موارد می بایست میزان درآمد شخصی حساب های بانکی در آنها مشخص باشد.

برای حساب های بلند مدت :

کارت حساب سپرده به همراه گواهی تمکن مالی صادره از امور بین المل بانک مربوطه.

حداقل مانده حساب:

بطور مثال حداقل مانده حساب برای هر متقاضی می بایست  40 میلیون تومان باشد در صورت سفر خانواده سه نفره حساب سرپرست خانواده میبایست حداقل 120 میلیون تومان داشته باشد.

نکته: افزایش ناگهانی مانده حساب به هیچ عنوان مورد قبول  سفارتخانه ها نمی باشد.

3. سند ملکی : اصل سند مالکیت بنام مسافر

. سایر مدارک :اصل گذر نامه با حداقل 6 ماه اعتبار همراه با اصل گذر نامه های گذشته

.  چهار قطعه عکس 5/4 *5/3 (جدید ، رنگی ، تمام رخ ، با زمینه روشن )

.  اصل شناسنامه ها

. اصل سند ازدواج

نکته:

.رضایت نامه محضری برای افراد زیر 18 سال در صورت عدم درخواست ویزا برای یکی از والدین الزامی می باشد.

. در صورت در خواست ویزا برای سفارت  اسپانیا ارائه  حساب بامکی برای فرزندان بالای 18 سال تحت تکلف خانواده – حداقل 10 میلیون تومان الزامی می باشد.

توجه : ارائه کپی از تمام مدارک در اندازه A4 به همراه اصل مدارک هنگام ثبت نام  الزامی می باشد ( درصورت عدم وجود کلیه مدارک هنگام ثبت نام ، مسافر موظف به تکمیل مدارک خود حداکثر تا دو روز پس از تاریخ ثبت نام می باشد.)

 

 

حضور مسافر در سفارت جهت ارائه مدارک و انگشت نگاری الزامی می باشد.

جهت کسب اطلاعات بیشتر در مورد مبالغ و شرایط ضمانت باز گشت از سفر با کارشناسان فروش در آزانس تماس حاصل نمایید.

 

نحوه ترجمه مدارک جهت ارائه به سفارت خانه های شنگن

سفارت ایتالیا و سوئیس : ترجمه رسمی به زبان انگلیسی ( همراه با مهر مترجم صادره در 6 ماه اخیر)

سفارت خانه اسپانیا : ترجمه رسمی به زبان اسپانیائی ( همراه با مهر مترجم صادره در 6 ماه اخیر)

سفارت یونان : ترجمه رسمی به زبان انگلیسی ( همراه با تائیدیه داد گستری و امور خارجه صادره در 6 ماه اخیر)

 

هزینه ترجمه به عهده مسافر می باشد.